S-tronic

S-tronic is de naam voor een automaat met een dubbele koppeling van Audi. Welkom bij CTC-Engineering! Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van DSG transmissies als de S-tronic. Daarnaast bent u ook bij ons op het juiste adres voor het onderhoud of revisie van uw S-tronic.

Problemen met S-tronic
Ondervindt u problemen met uw S-tronic, of geeft het display aan dat er storingen zijn? Dan kunt u bij ons een diagnose laten uitvoeren. CTC Engineering is u onder andere van dienst bij:

  • Problemen met uw S-tronic versnellingsbak
  • Een defecte S-tronic
  • Gaspendaal problemen

Wij kunnen door een Storings diagnose verder en dieper kijken in het systeem naar onderliggende problemen. Daarnaast kunnen wij de verschillende componenten van uw S-tronic doormeten, testen en controleren.

S-tronix optimaliseren
Ook als u meer vermogen uit uw S-tronic halen bent u bij CTC-Engineering op het juiste adres. Door de software van uw S-tronic te optmaliseren in combinatie met de optimalisatie van de computer van uw motor kunt u een maximaal rendement uit uw S-tronic behalen!

Wilt u weten wat het kost om uw S-tronic te laten optimaliseren? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.