DSG versnellingsbak olie verversen

Olie verversen van een DSG versnellingsbak? Een DSG versnellingsbak heeft wel eens onderhoud of een reparatie nodig. CTC-Engineering is dan de juiste partner voor u! CTC-Engineering is een officieel VAG DSG dealer en gespecialiseerd in het optimaliseren van een DSG versnellingsbak. Bij ons haalt u alles uit uw DSG versnellingsbak! Wij zijn gespecialiseerd chiptuning en DSG tuning en kunnen ook zorg dragen voor een reparatie of onderhoud aan een DSG versnellingsbak.

DSG versnellingsbak olie verversen
DSG olie verversen? Het verversen van uw olie laat u uitvoeren door uw DSG specialist. CTC Engineering geeft uw DSG versnellingsbak nieuwe schone DSG Olie en zorgt dat u weer soepel rijdt. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

DSG versnellingsbak optimaliseren
Voor de individuele of sportieve bestuurder zijn er altijd verbeteringen mogelijk aan uw DSG versnellingsbak. Het kan namelijk zo zijn dat in bepaalde situaties uw DSG automaat schokt. Wij kunnen dan uw DSG versnellingsbak softwarematig aanpassen, zodat deze problemen verminderd worden. Bovendien hebben we verschillende opties en pakketten voor de optimalisering van uw DSG versnellingsbak. U kunt hierbij denken aan onder andere:

optimalisatie van uw DSG versnellingsbak
de koppelbegrenzer verwijderen;
de schakeltijd verbeteren;
de koppelcapaciteit verhogen;
het maximale schakeltoerental verhogen.
Daarnaast bent u bij CTC-Engineering ook aan het juiste adres voor het DSG-bak olie verversen of het laten uitvoeren van reparaties aan uw DSG automaat.

Offerte aanvragen voor een DSG versnellingsbak?
Wij hebben verschillende pakketten in onze DSG tuning service. Wat uw wensen ook zijn: wij kunnen het voor u aanpassen. Bovendien kunnen we ook uw DSG versnellingsbak reviseren. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij elk defect aan uw automaatbak repareren. Uw DSG versnellingsbak is weer zo goed als nieuw nadat wij hem onder handen hebben genomen! Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen of specifieke vragen heeft over een tuning of reparatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!