DSG Automaat

Uw DSG Automaat optimaliseren? Dan bent u bij CTC-Engineering aan het juiste adres! Een DSG Automaat is een automatische versnellingsbak die gebruik maakt van een dubbele koppeling. Deze versnellingsbak wordt voornamelijk gebruikt in modellen van Audi en Volkswagen. De term S-Tronic is een benaming die tegenwoordig veel gebruikt wordt voor een DSG automaat. Wij zijn de specialist op het gebied van chiptuning en DSG tuning. Bij ons haalt u alles uit uw DSG automaat! CTC-Engineering is een officieel VAG DSG dealer gespecialiseerd in het optimaliseren van DSG automaten.

Meer vermogen uit DSG Automaat
Voor de individuele bestuurder zijn er altijd verbeteringen mogelijk aan uw DSG automaat. Wij kunnen uw DSG automaat precies op uw eigen wensen afstellen. Wij kunnen uw DSG automaat softwarematig aanpassen en hebben verschillende opties en pakketten voor de optimalisering van uw DSG automaat. U kunt hierbij denken aan onder andere het verwijderen van de koppelbegrenzer, de schakeltijd verbeteren, de koppelcapaciteit verhogen en het maximale schakeltoerental verhogen.

Meer weten?
Bij DSG tuning vind u een compleet overzicht van onze verschillende pakketten om uw DSG automaat te tunen. Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen of specifieke vragen heeft over uw DSG automaat kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag ter woord!